Creatief schrijfatelier

Zelf aan de slag?

Wil je graag creatief leren schrijven? Dan begin ik met luisteren en observeren. Wanneer je een (individuele) creatief schrijftraining of -cursus bij me volgt, bepalen we samen een start-, eindpunt en doel waar we naartoe werken. Je volgt je eigen traject.

Wat is creatief schrijven?

Dit is een verzamelnaam voor teksten waarbij de verbeelding centraal staat. Bijvoorbeeld, gedichten, korte verhalen, blogs, columns en meer. Er zit een gevoel en (verscholen) boodschap in de tekst. Een belangrijk element is het creëren van schrijfplezier, omdat je je brein de vrije teugels laat. 

Wat biedt PuurTaal jou?

Ik voorzie elke les van theorie en oefeningen. Je associeert en leert elementen die een verhaal interessant en leesbaar maken, zoals vertonend, specifiek en meetbaar schrijven. Wanneer je een cursus of training bij mij volgt, krijg je persoonlijke feedback. Hierbij houd ik rekening met je achtergrond en wat je wilt leren. Wanneer je graag in een klein groepje werkt aan de hand van vaste lesthema’s, kan dat ook. Kijk dan naar de cursusmogelijkheden. 

Krijg jij (ook) de schrijfkriebels, neem dan contact met me op. 

WebsitMarionRiet
Scroll naar boven